Duurzaam is de toekomst

De kwalitatief hoogwaardige JP LED producten zijn in eigen beheer ontwikkeld en kunnen, 1 op 1, de bestaande verlichting vervangen. Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteitscontroles van onze LED producten.

JP LED vervangt op een eenvoudige wijze de traditionele tl verlichting, downlights, halogeenspotjes en klokarmaturen.

Van Ringh Optiek
Van Ringh Optiek

LED: De nieuwe standaard in verlichting

Onder begeleiding van het eigen technisch team worden zowel de grondstoffen, het productieproces en het eindproduct uitvoerig gecontroleerd.

De belangrijkste pijlers van maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn bij velen bekend als de drie P, oftewel People Planet Profit. Vaak wordt bij duurzaamheid gedacht aan het milieu, maar net zo belangrijk is het menselijke en het economische aspect. Het gaat het om het vinden van een goede balans tussen deze drie aspecten, die uiteindelijk moet leiden tot betere resultaten voor zowel het bedrijf als de samenleving.

Door de aanschaf van onze LED producten gaat u direct tot maar liefst 70% besparen op de energiekosten van uw verlichting. Tevens heeft u met JP LED verlichting een beter kwaliteit licht, die het comfort op de werkplek verbetert.

Profit

Verbetert door besparingen op energiekosten uw economische prestaties.

People

Verbetert door kwalitatief beter licht, de werkplek en arbeidvreugde van uw medewekers.

Planet

Vermindert tot wel 70% de uitstoot van CO2.