Technologie

Kwalitatief hoogwaardige LED producten en concepten

In de visie van JP LED staat het leveren van kwalitatief hoogwaardige LED producten en concepten, ter vervanging van de huidige verlichting, centraal. Wij doen dit met bedrijven die maatschappelijk en verantwoord willen ondernemen.

De kernwaarden van JP LED zijn:

Betrouwbaar

JP LED heeft het begrip betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Eerlijk zaken doen, afspraken nakomen en bouwen aan een duurzame relatie.

Betrokken

Bij JP LED staat de klant centraal, dit betekend dat wij aandacht besteden aan de klant zijn wensen door het leveren van hoogwaardige kwaliteit en goeie service.

Kwaliteit

Door het volgen van ontwikkelingen in de lichtbranche en door te blijven investeren in onze eigen ontwikkeling zijn wij in staat om in te spelen op veranderingen in de huidige markt en het verder optimaliseren van onze LED producten. Dit doen wij middels een uitgebreid kwaliteitsproces waar onze LED producten aan verschillende testen worden ondervonden.

Onze missie

Onze missie is het leveren van kwalitatief hoogwaardige LED producten gericht op energiebesparing, verbetering van de werkplek en het verminderen van CO2 uitstoot waardoor ondernemening beter in staat zijn om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Kennis en ervaring

Door onze kennis en ervaring zijn wij sterk in het vertalen van bestaande lichtsituaties naar LED concepten. Onze kwalitatief hoogwaardige LED producten en concepten leveren een werkelijke bijdrage aan de wens en realisatie van uw onderneming om duurzaam te ondernemen.